Delta Ebre Port es promou al Saló Nàutic Internacional de Barcelona davant del sector

19-oct.-2022 | Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Delta Ebre Port es promou al Saló Nàutic Internacional de Barcelona davant del sector

  • L’acció posiciona el port de la Ràpita i la destinació turística com a lloc estratègic per atreure un turisme nàutic en un entorn natural com és la Reserva de la Biosfera
  • El port de la Ràpita lidera l’activitat nàutica a la demarcació de Tarragona amb 1.822 amarradors esportius

Delta Ebre Port continua posicionant la destinació Terres de l’Ebre i els ports ebrencs per captar turisme nàutic i dinamitzar el teixit econòmic local, els restaurants, les visites turístiques i les activitats nàutiques i d’oci. Avui, la marca Delta Ebre Port s’ha presentat davant del sector nàutic en el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. L’objectiu ha estat potenciar l’arribada de turisme per mar al port de la Ràpita i a la costa ebrenca, en un entorn únic com és Reserva de la Biosfera. A l’acte hi han participat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós i la directora adjunta de Ports de la Generalitat, Esther Roca

Caparrós i Roca a l’acte de presentació de Delta Ebre Port

Aquesta promoció és un pas més per donar continuïtat a les accions fetes com ara, la creació de dues rutes per a xàrters nàutics, la col·laboració amb dues plataformes del sector del xàrter, accions amb la bloguera d’Allende los Mares i la creació d’un Port Book, entre d’altres. Aquest Port Book dona a conèixer el port de la Ràpita com a port base, les rutes nàutiques i la destinació Terres de l’Ebre.

Delta Ebre Port, formada per Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de la Ràpita, el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i la Cambra de Comerç de Tortosa, es promociona aquesta setmana a la 60a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que se celebra del 12 al 16 d’octubre al Port Vell de Barcelona. En l’edició d’enguany pren protagonisme la nàutica més innovadora i l’impuls de l’economia blava.

El port de la Ràpita

El port de la Ràpita lidera l’activitat nàutica a la costa de Tarragona amb 1.822 amarradors esportius. La magnitud de les instal·lacions esportives en relació amb altres instal·lacions de la zona i la seva situació geogràfica que permet la navegació i la pràctica d’esports nàutics al llarg de tot l’any. Aquests atributs juntament amb la proximitat amb les Illes Balears i els ports de Castelló, fan que la Ràpita i les Terres de l’Ebre se situïn com un punt estratègic i un destí per als xàrters nàutics.

Destinació

Des del 2016 la destinació Terres de l’Ebre és Reserva de la Biosfera i es troba entre les 100 millors destinacions sostenibles del món. Es tracta d’una destinació única, diferent i diversa amb la seva varietat orogràfica del litoral, el paisatge, les cales a la costa de l’Ametlla i l’Ampolla, les badies del Delta, i la connexió cap al País Valencià des de la Ràpita i les Cases d’Alcanar per anar a les Columbretes o Peníscola, s’engloben en un paquet turístic atractiu per als turistes nàutics.

14 d’octubre de 2022

Nota de Premsa:
Delta Ebre Port es promou al Saló Nàutic Internacional de Barcelona

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades