Ports de la Generalitat i la Federació Catalana de Vela presenten la campanya Aula Blava al Saló Nàutic

23-oct.-2022 | Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

L’Aula Blava és una campanya divulgativa destinada als nens i nenes dels municipis del litoral català que portarà com a missatge “Cultura de mar, valors de vida”. La campanya té com a objectiu difondre contingut pedagògic, relacionat amb el mar i l’esport de la vela, i transmetre els valors de la vela d’una forma plural i inclusiva. L’acció divulgativa l’han presentada avui el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, i el director de la Zona Portuària Sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez, a l’estand de la Generalitat de Catalunya al Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

D’esquerra a dreta, Enric Martínez i Xavier Torres.

Els quatre grans blocs de l’acció Aula Blava són: el coneixement del medi marí, el respecte a l’entorn, l’esport de la vela i la seguretat a la mar. Aquest contingut es podrà visualitzar en punts estratègics dels municipis costaners, mitjançant materials gràfics com ara, plafons i fitxes de suport. Igualment, el material es podrà consultar, amb profunditat, en un portal web on hi haurà continguts basats en àrees d’aprenentatge, així com tallers, jocs interactius i casos pràctics.

Aquesta acció és una mostra més de la bona entesa entre Ports de la Generalitat i la Federació Catalana de Vela per vetllar per un dels grans patrimonis de Catalunya: la cultura de la mar. Totes dues entitats han col·laborat plegades periòdicament en campanyes i accions com ara, el Manual de Bones Pràctiques del Navegant, l’any 2018, i la campanya Porta’m per a l’eliminació d’ampolles de plàstic d’un sol ús.

Octubre de 2022

Nota de Premsa: Aula Blava

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades