OFEREIX ELS TEUS PRODUCTES I SERVEIS ALS EQUIPS DE LA COPA AMERICA

15-nov.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Com ja sabeu, fins a l’any 2024 tindrà lloc a Barcelona 37a Copa Amèrica Barcelona.

Recentment des dels Governs de l’Estat i de la Generalitat, s’ha trasnsformat la antiga Fundació FNOB, Fundació per a la Navegació Oceànica Barcelona, en la nova Fundació FBCN, Fundació Barcelona Capital Nàutica que serà l’encarregada de gestionar les relacions amb l’organització de l’esdeveniment.

Des de la Fundació Barcelona Capital Nàutica volen convidar a totes les empreses interessades en oferir els seus productes i serveis a la 37a Copa Amèrica Barcelona 2024 a pujar la informació a un lloc web específic que han creat per l’ocasió: el Marketplace.

En cas de necessitar contactar algun servei o empresa en els propers dos anys fins que s’iniciï la 37a Copa Amèrica, qui accedirà a tot aquest directori d’empreses serà únicament l’empresa organitzadora, ACE, i els 5/6 equips que competiran. En cap cas serà un lloc de consulta entre empreses.

Al Marketplace podràs introduir les teves dades d’empresa i categoritzar els serveis que ofereixes, per tal que sigui més fàcil per ACE i els equips localitzar les empreses que millor s’ajustin a les seves necessitats. També hauràs d’afegir les referències d’altres projectes en els quals hagis col·laborat, així com l’experiència prèvia. Podràs editar la informació a través del teu perfil sempre que calgui.

Accedir al Marketplace:
Per introduir les dades de l’empresa hauràs de fer “login” clicant Afegeix la teva empresa o servei i omplir els camps obligatoris que es demanen.

L’usuari i la contrasenya que creïs et servirà per accedir al teu perfil d’empresa quan ho necessitis.
Un cop fet el registre i abans que apareguin les empreses al directori, hi haurà un procés de validació que podrà durar fins a 48 hores.

Si tens algun dubte o detectes alguna anomalia al Marketplace, pots contactar amb l’orgnització:

FBCN
Moll de Llevant 1, 08039 Barcelona
Teléfono: +34 935 57 97 00
Email: info@barcelonacapitalnautica.org

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades