EL NOSTRE SOCI GIRONÍ, CORVE ASSOCIACIÓ ATORGA UN RECONEIXEMENT A RICARDO ROIG I SALLENT, DE L’EMPRESA NÀUTIC CENTER SA

25-nov.-2022 | Notícies Generals

Comparteix:

El passat 13 de novembre, el nostre socis gironí CORVE Associació va celebrar a Roses la seva trobada Anual i entrega del XVè Guardó Narcís Casas i Masgrau.

Des del CLÚSTER NÀUTICA CATALÀ by Adin, els volem felicitar en l’èxit de la celebració del seu 45è aniversari,que va congregar prop de 200 persones. La jornada ha volgut reunir els associats en un ambient distès, i potenciar la congregació d’empresaris en un ambient familiar, mantenint també la sobrietat d’unacte institucional, que va comptar amb la presència d’autoritats.

La benvinguda va ser a càrrec del president Jordi Solà que va ressaltar la capacitat i preparació dels empresaris del sector davant les noves tecnologies. L’acte central el va protagonitzar l’acte d’entrega del XVè Guardó Narcís Casas i Masgrau que va recaure en dos empresaris associats,un dels quals ha estat a títolpòstum.

Al Sr. Ricardo Roig i Sallent, fundador de l’empresa Nàutic Center SA,li ha estat otorgat el reconeixement a títol pòstum, per la seva emprenedoria, visió de futur en els seus projectes i ampliacions, la seva empenta que el portà des d’una modesta feina a la creació d’una gran empresa nàutica de referència en el sector ila capacitat per implicar els fills i descendència en la continuïtat del negoci.

Inici - Corve

Al Sr. Narcís Panella i Xifra, de Serveis Panella, l’ha rebut per la seva implicació enla formació, per ser un persistent incansable en buscar camins empresarials, la seva emprenedoria, el seu esperit desinteressat per participar en iniciatives queportin a la millora empresarial i social.

També es va entregar un petit reconeixement als empresaris assistents que complien aquest any 45 anys d’afiliació per la seva fidelitat al costat de l’associació. L’acte de cloenda va estar a càrrec de la Sra. Maria Josep Porta, representant a la Delegada del Govern de la Generalitat va elogiar el teixit empresarial com un motor de l’economia i va destacar el paper de l’administració de la Generalitat que vetlla per la seva salut.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades