PROPOSTA DE SERVEIS NÀUTICS PER A VISITANTS COPA AMERICA

31-gen.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

PROPOSTA DE SERVEIS NÀUTICS PER A VISITANTS COPA AMERICA

Barcelona, – Febrer 2023. A partir del mes d’octubre de 2023, començaran els entrenaments de la Copa Amèrica, i a partir de l’agost de 2024 començarà les regates prèvies a la competició i entre el 12 i 27 d’octubre tindrà lloc el “MATCH”. I també s’estan preparant altres esdeveniments previs a partir de l’estiu de 2023.

DURANT AQUESTES DATES, ESTÀ PREVISTA UNA IMPORTANTÍSSIMA AFLUÈNCIA D’EMBARCACIONS, A TOTS ELS PORTS DEL LITORAL CATALA, que presumiblement buscaran la màxima proximitat amb la zona dels esdeveniments a Barcelona.

Recentment, ens hem reunit amb els responsables de la FUNDACIO BARCELONA CAPITAL NAUTICA (antiga FNOB), per TAL DE PODER OFERIR ELS SERVEIS NÀUTICS DEL NOSTRE COL·LECTIU, TANT PER A LES EMBARCACIONS QUE ENS VISITIN, COM INCLÚS PER ALS SEUS ARMADORS I TRIPULANTS.

Adjuntem un petit formulari, per a que tots aquells que esteu interessats en promoure els vostres serveis i/o productes, el complimenteu i en el feu arribar a info@clusternautic.cat abans de 15 de febrer de 2023.

Es important que detalleu amb la màxima precisió les marques de les que oferiu serveis i/o productes:


Fitxa alta dades proveïdor Copa Amèrica:

PROPOSTA DE SERVEIS NÀUTICS PER A VISITANTS COPA AMERICA_GENER 2023 – FITXA ALTA


DECLARACIONS:

Amadeu Núñez, president del Clúster Nàutic Català by ADIN, “La Copa Amèrica és el principal esdeveniment mundial de l’esport nàutic i estem convençuts que la seva organització serà un èxit per a tota Catalunya i molt especialment per a Barcelona la seva capital. Des de la nostra associació volem contribuir en aquest èxit, presentant a l’organització els serveis i productes que poden oferir les millors empreses i professionals membres del nostre col·lectiu, per als visitants a l’esdeveniment, ja sigui per a les seves embarcacions, com per als armadors i/o tripulants”.

Sobre: CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ: www.clusternautic.cat

El Clúster Nàutic Català by ADIN, l’Associació d’empresaris d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, constituïda al 1969, aglutina i defensa els interessos de mes de 200 empreses, de les diverses associacions i entitats del sector nàutic que representa.

Mes informació:

Miquel Guarner – info@clusternautic.cat -Tel. 615 64 33 79

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades