SUBVENCIO PLA DE DIVERSITAT GRATUÏT PER A SOCIS

16-febr.-2023 | Ajuts i subvencions, Estudis, estadístiques i informes, Notícies Generals

Comparteix:

Fruit de la nostra col·laboració amb PIMEC, ASSOCIACIÓ CATNOVA I AYUDASONLINE, us oferim l’oportunitat de realitzar-vos sense cap cost un Pla de Diversitat per a la vostra empresa i/o entitat, de manera totalment gratuïta.

De manera resumida, un Pla de Diversitat és un estudi que es realitza, després d’haver recopilat dades de la vostra entitat/empresa, per tal d’incorporar la perspectivade diversitat i conduir la vostra organització cap a la Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

Per fer aquest Pla de Diversitat nomé cal tenir una reunió d’una hora aprox. per emplenar un qüestionari i en menys d’un mes se us lliuraria el Pla de Diversitat personalitzat per a la vostra entitat. Després també caldrà que realitzeu una petita formació online en diversitat de només 8 hores.

Beneficis que representaria per a vosaltres teniun pla de Diversitat:

1. Millora important a la vostra imatge de marca i reputació, els vostres clients, treballadors i entorn que veuran que sou una empresa i/o entitat compromesa amb la diversitat.

2. Avantatge i millor puntuació a l’hora de sol·licitar ajuts i subvencions (per tot allò relacionat amb igualtat de gènere i diversitat…)

3. Disposar ja d’aquest Pla de diversitat, de manera gratuïta, que probablement en un futur no gaire llunyà ja sigui obligatori disposar-ne i d’aquesta manera ja ho tindríeu.

4. Obtenció d’un Pla de Diversitat certificat per PIMEC

5. Totalment gratuït, important tenir-ho en compte perquè per norma general l’elaboració i la redacció d’un Pla de Diversitat personalitzat té un cost aprox. d’entre 1.000 i 1.500€.

Adjuntem la presentació del Programa de CATNOVA on trobareu més d’informació.

Presentació Pla Diversitat PYMES Catala

Per a consultes, podeu contactar amb Javier Martin a l’email jmartin@ayudasonline.es o al telèfon 654 78 76 95

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades