MEDITERRANEAN DIVING SHOW

21-febr.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

Els dies 24, 25 i 26 de març torna a Fira de Cornellà el saló de referència del món del busseig

El Mediterranean Diving Show celebra la seva 23 edició i durant tres dies es converteix en el més gran aparador de les activitats subaquàtiques del país

Un any més, els 8.300 metres quadrats del recinte firal de Cornellà es preparen per allotjar la fira de busseig amb més història del país. 23 anys des que es va inaugurar la primera edició convertint-se en tot un referent per a professionals, esportistes, practicants i aficionats del sector de les activitats subaquàtiques, posicionament que manté actualment sent també un dels salons més influents dels que es dediquen al submarinisme a Europa.

La fira obrirà les portes el dia 24 de març i fins al diumenge 26 albergarà fabricants, centres de busseig, didàctiques, organitzacions, botigues especialitzades, agències de viatge, entitats, institucions etc. I ésque el Mediterranean Diving Show es tornarà a convertir en epicentre del món de les immersions.

La fira obrirà les portes el divendres, 24 de març de 10 a 19h, el dissabte, 25 de març de 10a 21h i el diumenge, 26 de març de 10 a 15h. Tres dies que ofereixen al visitant una àmplia superfície expositiva en què podran trobar les darreres novetats quant a equips per a immersions per a tots els nivells, des de principiants, busseig recreatiu, esportistes i per a professionals, aptes per al busseig a qualsevol fons marí i a qualsevol temperatura,neoprens, aletes, ulleres, equips de captació d’imatge subaquàtica, il·luminacions, caixes estanques, els rellotges i els reguladors més innovadors, etc.

La presència d’agències de viatge i centres de busseig ofereixen les millors destinacions i alternatives de vacances adaptables a qualsevol petició. Per a aquells que busquen millorar el seu nivell, el Mediterranean Diving Show oferirà una àmplia oferta de cursos i les didàctiques i les organitzacions presents oferiran informació sobre noves certificacions oficials i especialitzacióen qualsevol de les disciplines que inclou el sector de les activitats subaquàtiques.

www.mdivingshow.comwww.firacornella

La piscina climatitzada, protagonista de la fira

Més enllà dels estands, que són el veritable reclam del Mediterranean Diving Show, cada any la piscina climatitzada instal·lada al recinte aclama l’atenció del públic en albergar demostracions com, per exemple, les que duen a terme esportistes de primer nivell amb rècords en apnea estàtica. També rep la visita de molts menors que tenen l’opció de fer el primer bateig d’immersió amb l’ajuda d’instructors professionals. Novament aquest any la piscina serà un dels punts vius de la fira amb contínua activitat durant els tres dies.

Un altre dels punts calents del saló, el trobarem a la sala de conferències on tindran lloc una nova edició de les Jornades Tècniques Professionals, un fòrum de presentació i debat de noves tendències, anàlisi del present i el futur del sector i on veuen la llum noves iniciatives relacionades amb el submarinisme.

Els visitants també poden gaudir d’exposicions i activitats així com de la implicació de Fotovideosub, concurs de foto i vídeo submarí de prestigi internacional que aquest any exposarà les fotografies guanyadores de la darrera edició, la pel·lícula amb els vídeos guanyadors i amb la seva presència, aprofitaran per presentar l’edició 2023 del certamen.

Tot això i molt més es prepara a Fira de Cornellà per a un Mediterranean Diving que escalfa motors. La 23a edició del saló avalat per la seva història i amb el suport incondicional dels principals agents que l’any passat va rebre la visita d’unes deu mil persones.

Per a més informació :

NELLY GRACIA
Tel: 93 474 02 02
Móvil: 690 691 950
ngracia@procornella.cat

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades