Nou èxit de participació i visitants als Mediterranean Diving Show

28-març-2023 | Notícies Generals

Comparteix:

El 24, 25 i 26 de març i després de tres intensos dies de fira, el Mediterranean Diving Show tanca les seves portes i s’acomiada fins l’any 2024. Milers de visitants han passat pel recinte firal de Cornellà per conèixer les novetats del sector de les activitats subaquàtiques, per adquirir nous equipaments i accessoris de tot tipus, contractar sortides, per comprar equips de captació d’imatge subaquàtica, apuntar-se a nous cursos, optar a noves certificacions o, simplement, per trobar-se amb família i amics que han gaudit d’un saló que cada any es converteix en punt de trobada de tots els agents implicats en aquest món subaquàtic. Fabricants, centre i escoles de busseig, didàctiques, distribuïdors, agència de viatges, entitats i institucions, tots han aprofitat el MD Show per exposar els seus productes i serveis en una edició que ha sumat prop d’un centenar d’expositors i amb un nombre molt important d’empreses procedents de dotze països diferents. A nivell nacional, han participat en la fira empreses procedents de diferents comunitats autònomes i també hem comptat amb la representació de les illes Balears i Canàries.

Així, un any més, el MD Show s’ha acomiadat reforçant el seu posicionament com a referent del sector posant de manifest la importància d’aquest sector que cada cop guanya més adeptes i que es converteix en un revulsiu econòmic per als territoris on es practica afavorint l’anomenada ‘economia blava’ que reconeix la importància dels mars i oceans com a motors d’economia pel seu gran potencial per a la innovació i el creixement.

Enguany, s’ha tornat ha posar de manifest la incidència que fa el sector en la necessitat de practicar un tipus de busseig sostenible i respectuós amb el medi marí. I s’han exposat diversos equips que redueixen l’impacte ambiental, alternatives per practicar immersions responsables o les destinacions més emocionants al Mediterranean Diving Show I com sempre, també s’han fet diverses activitats en el marc de la fira com conferències o tallers infantils per promoure a gaudir d’aquest esport aprenent a protegir el mar.

Miquel Guarner, Secretari General del Clúster Nàutic Català va visitar la fira i la representació nàutica en el saló de la immersió, aquest any a càrrec del nostre soci, l’empresa PNEUMATIC BOAT CENTER especialitzada en la reparació i retubat de neumàtiques i semirrígides

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades