Col·labora amb el Carnet Jove

19-abr.-2023 | Notícies Generals

Comparteix:

Gràcies a la col·laboració que el Clúster Nàutic Català manté amb la Direcció general de comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda us animen a col·laborar amb el Carnet Jove per ajudar a les persones joves oferint descomptes que els ajudin a accedir a un munt de serveis i productes per a la seva vida quotidiana. Així, s’impulsa el carnet com a eina d’emancipació, alhora que es potencia l’ús del comerç local i de proximitat en el dia a dia.

Els i les joves us esperen per poder gaudir d’avantatges en el vostre àmbit d’activitat!
SUMEU-VOS-HI: ÉS MOLT FÀCIL, CAP COST I TOT DE BENEFICIS

Contribueix a millorar la qualitat de vida dels i les joves a través de l’ampliació de l’oferta d’avantatges de qualitat i proximitat en l’àmbit de la vostra activitat econòmica.

En què consisteix la col·laboració amb el Carnet Jove?

El Carnet Jove us aporta beneficis notables i no té cap cost addicional al descompte voluntari que decidiu aplicar en els vostres serveis o productes.

Gràcies a la col·laboració amb el Carnet Jove tindreu publicitat de franc, i podreu tenir accés al públic jove fàcilment, a través d’una marca molt reconeguda entre aquest segment.

Més informació

Si voleu oferir descompte, contacteu amb el Carnet Jove per demanar més informació o donar-vos d’alta com a empresa col·laboradora:

Telèfon d’atenció al col·laborador: 93 483 84 27 (dill. a dij. de 9 a 14h i de 16 a 19h, div. de 9 a 14h)

Correu electrònic: alta.carnetjove@gencat.cat

En aquest enllaç podeu trobar tota la informació sobre els beneficis que aporta ser empresa col·laboradora:

Beneficis per les empreses col·laboradores

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades