EL CLÚSTER NÁUTIC CATALÀ APOSTA PER LA PROFESSIONALITZACIÓ DEL SECTOR AMB EL NOU CONVENI AMB LA FUNDACIÓN INGENIERO JORGE JUAN

8-maig-2023 | Formació i cursos, Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

La Fundación Ingeniero Jorge Juan (FIJJ) és un referent formatiu dins del sector nàutic-marítim per a totes les activitats dedicades a la promoció, desenvolupament i gestió de tota mena d’actuacions encaminades a la qualificació dels professionals per a aºjustar els seus coneixements a les demandes del mercat.

La FIJJ te com a fins principals: La difusió de coneixement i organització de formació, jornades i esdeveniments encaminades a la consecució d’aquesta difusió, amb especial interès en aquelles activitats relacionades d’alguna manera amb el Sector Nàutic-Marítim.

Amb aquests motius d’es del Clúster Nàutic Català hem establert el conveni amb Fundación Ingeniero Jorge Juan, amb l’objectiu de la colaboració del Clúster Nàutic Català en la promoció de l’oferta formativa FIJJ enfront dels seus socis.

El Clúster Nàutic Català facilitarà periòdicament als seus membres la informació sobre l’oferta formativa de la FIJJ, enviant per mail aquesta informació a la seva base de dades i publicant notes de premsa, no obstant els membres del Clúster Nàutic Català podran accedir-hi a la pàgina web del https://ingenierojorgejuan.com/ per a trobar serveis específics.

Desde Clúster Nàutic Català  hem aconseguit un descompte del 10% en el preu de les seves activitats formatives als nostres membres mitjançant la introducció en realitzar la inscripció en el curs d’un codi que facilités Clúster Nàutic Català als seus Associats.

Els membres de Clúster Nàutic Català podran postular-se per a la seva avaluació i presentar oferta com a professors de cursos impartits per la fundació.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades