Informació enquesta econòmica Centres d’Activitats Marítimes

22-maig-2023 | Estudis, estadístiques i informes, Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Des de la Direcció General de Polítqiues Marítimes i Pesca Sostenible, s’està promovent una nova enquesta econòmica dels centres d’activitats marítimes de Catalunya referida a l’activitat desenvolupada durant els anys 2021 i 2022. Aquesta enquesta te com a objectis analitzar i elaborar estadístiques d’economia blava a Catalunya i en els propers dies es farà arribar a tots els centres que desenvolupen activitats marítimes recreatives arreu del territori (acadèmies nàutiques, centres d’immersió i centres nàutics), tot confiant que per a properes edicions es vagi ampliant a la totalitat del sector nàutic.

En els documents adjunts trobareu les principals dades sobre la finalitat, procediment i fases de realització d’aquestes enquestes així com resum de les dades corresponents al període 2018-2020 i comunicat oficial de l’enquesta.

Com a representants del sector, des de la Generalitat ens  sol·liciten la nostra col·laboració en difondre entre els nostres associats i el col·lectiu, en general, l’obertura d’aquest nou període de recollida de dades i a encoratjar-los i informar-vos sobre la importància que representa per a l’administració marítima el poder disposar d’aquestes dades que són imprescindibles per a la definició de les polítiques públiques i per a la gestió de les diferents activitats sectorials.

Descarregueu informació:

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades