PRESENTA EL TEU PROJECTE A LA VIII EDICIO DELS PREMIS INNOVANAUTICA

2-juny-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Estem preparant la VIII edició dels premis INNOVANÀUTICA, a la innovació, la sostenibilitat i l’economia blava, i en el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona tindrà lloc l’acte de lliurament.

Els premis INNOVANÀUTICA estan promoguts pel Clúster Nàutic Català by ADIN, amb l’objectiu de fomentar la innovació, la sostenibilitat i l’economia blava del sector nàutic, així com l’atracció de talent i d’inversors envers al nostre sector.

L’acte de lliurament està previst pel divendres 15 d’octubre de 2023, a les 18h. al nostre stand del Saló Nàutic Internacional de Barcelona i al que tenim prevista l’assistència de personalitats del sector nàutic i de l’Administració catalana.

Entre les set edicions anterior s’acumulen més de vuitanta projectes presentats. Projectes de tots tipus, des de projectes industrials, des de nous productes i nous dissenys d’embarcacions, a noves plataformes d’internet, noves metodologies de treball, app’s d’ajut a la navegació, així com diverses iniciatives per a promoure la sostenibilitat i la iniciació a la nàutica.

Un any més agraïm la col·laboració en els premis a:

Així com a la resta de col·laboradors en l’organització:

 

La inscripció de projectes per aquesta VIII edició es pot realitzar fins el 12 de setembre de 2023, a la web www.innovanautica.com o també per email a info@clusternautic.cat


Per ampliació d’informació podeu CONSULTAR a:

– www.innovanautica.com/premis-2023/bases-2023/
– Premis Innovanautica 2023

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades