Annabel Moreno nova directora general de Ports de la Generalitat

20-jul.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Annabel Moreno pren el relleu de Pere Vila al capdavant de Ports de la Generalitat de Catalunya

 

El Clúster Nàutic Català dona la benvinguda a la nova directora general i properament demanarem una entrevista de presentació de la nostra entitat per a continuar i impulsar la nostra col·laboració.

L’exalcaldessa d’Arenys de Mar (Barcelona), Annabel Moreno, ha estat nomenada directora general dels Ports de la Generalitat de Catalunya, l’organisme que administra els ports catalans a excepció dels d’interès general de l’Estat (Barcelona i Tarragona). Pren així el relleu de Pere Vila en un moviment que arriba un mes després de la presa de possessió d’Ester Capella com a nova consellera de Territori, departament del qual pengen els ports.

Advocada de formació, Moreno ja havia estat membre del comitè executiu de Ports de la Generalitat, i va ser edil de l’Ajuntament d’Arenys de Mar fins al mes de juny passat, quan Junts per Catalunya va aconseguir l’alcaldia després de desplaçar ERC. Abans, portava a l’esquena una carrera política iniciada com a regidora al mateix consistori el 2009. Ha ocupat càrrecs al Consell Comarcal del Maresme, del qual va formar part durant un any (2016-2017), ia la Diputació de Barcelona, on ha exercit com a diputada provincial fins a aquest any i va ser membre de la comissió d’Urbanisme de Barcelona.

En la seva faceta com a advocada, Annabel Moreno ha treballat en dret urbanístic i en dret administratiu, i va exercir com a lletrada de la comissió de Deontologia del Col·legi d’Advocats de Barcelona. També va exercir càrrecs d’assessoria jurídica per al seu partit, ERC, al Parlament de Catalunya ia la Diputació de Barcelona.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades