ADIN I FIRA DE BARCELONA SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A DONAR UN MAJOR IMPULS AL SALÓ NÀUTIC

28-jul.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

ADIN I FIRA DE BARCELONA SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A DONAR UN MAJOR IMPULS AL SALÓ NÀUTIC I TRACTAR DE POTENCIAR-LO AMB NOUS SUBSECTORS

Barcelona, Juliol 2023. ADIN-Clúster Nàutic Català i Fira de Barcelona-Saló Nàutic han signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de donar un major impuls i creixement al Saló Nàutic Internacional de Barcelona i a la vegada afavorir les condicions de participació per als membres del col·lectiu del Clúster Nàutic Català.

L’acord té com a objectiu recuperar i potenciar la participació de subsectors com les acadèmies nàutiques, el lloguer d’embarcacions i les activitats de platja, la pesca recreativa, el submarinisme i/o altres serveis nàutics, per tal d´oferir una visió més complerta de totes les formes d´entreteniment i esport al mar més enllà de la navegació.

Amb la signatura d’aquest Conveni de 3 anys renovable, les empreses expositores associades a ADIN, podran arribar a beneficiar-se d´un descompte addicional a través de l’Associació en funció del metratge total contractat de forma col.lectiva

Des del Clúster Nàutic Català, creiem que el Saló Nàutic és una gran eina per la promoció de l’economia blava al país, així com per a promoure la cultura d’iniciació a la nàutica i de la importància de treballar col·lectivament en la sostenibilitat i en la preservació del medi marí.

En aquest sentit, la signatura d’aquest Conveni, ha estat una de les prioritats de l’Associació i del seu Comitè Executiu, liderat per Amadeu Núñez, president d’ADIN, en representació de Recambios Marinos i de Ramón Fàbregas, Vicepresident per Nautivela, Miquel Guarner, Secretari per Izando Services i Ferran Escura, Tresorer per Escura.

Des del Clúster Nàutic Català, creiem que el Saló Nàutic és una gran eina per la promoció de l’economia blava al país, així com per a promoure la cultura d’iniciació a la nàutica i de la importància de treballar col·lectivament en la sostenibilitat i en la preservació del medi marí.


Declaracions:

Per a Amadeu Núñez, president del Clúster Nàutic Català: “El sector nàutic català necessita d’un Saló Nàutic potent i des del Clúster Nàutic Català treballarem per que el nostre Saló Nàutic creixi augmentant la seva oferta expositiva i generi interès entre les noves generacions d´aficionats a la nàutica.”

Miquel Guarner, secretari general del Clúster Nàutic Català: “A través del Saló Nàutic de Barcelona el nostre sector vol augmentar la seva visibilitat a Catalunya, tant a nivell social com de l´Administració, que en definitiva és la que ha de prendre les mesures per a afavorir el nostre creixement.”


Descarregar la notícia:

Nota de Premsa: CONVENI ADIN I SALÓ NÀUTIC – JULIOL2023

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades