VOLS FORMAR PART DEL VOLUNTARIAT DE LA 37a AMERICA’S CUP???

30-ag.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

VOLS FORMAR PART DEL VOLUNTARIAT DE LA 37a AMERICA’S CUP???

L’organització de la 37a America’s Cup, que se celebrarà a Barcelona a l’octubre de 2024, convoca a voluntaris i voluntàries per a donar suport a l’organització de l’esdeveniment i crear un equip de persones de primer nivell.

L’equip de voluntariat estarà representat per 2.300 persones, amb l’objectiu de formar un grup obert i inclusiu, un equip local, al mateix temps que tingui una perspectiva internacional – per a un esdeveniment mundial.

Podran sol·licitar formar part de l’equip de voluntariat les persones que compleixin els següents requisits bàsics:

  • Tenir més de 18 anys el 31 de desembre de 2023
  • Tenir un mínim de 10 dies disponibles entre el 23 d’agost i el 27 d’octubre de 2024.
  • Parlar almenys un dels 3 idiomes oficials de l’esdeveniment: Català, Castellà i Inglés.

Es busquen perfils de persones diverses, amb experiència en el món del voluntariat o disposades a descobrir-lo per primera vegada, amb coneixement i orgull de la seva ciutat i amb ganes de contribuir a la història de Barcelona i de la America’s Cup. Es tindran en compte tots els grups d’edat i demografies, i s’anima a voluntaris i voluntàries de prop i des de lluny a unir-se a l’equip de voluntariat de l’AC37. Persones amb capacitats diverses i persones compromeses amb la sostenibilitat. Persones que s’inicien en el voluntariat barrejades amb aquelles que formen part d’associacions locals de voluntariat des de fa anys.

Clika aqui si     VOLS FORMAR-NE PART???

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades