🆕 NOU SOCI: SEADEK – Personal Yachts

4-set.-2023 | NotĂ­cies Adin, NotĂ­cies Generals, NotĂ­cies NĂ utiques

Des del ClĂşster NĂ utic CatalĂ  volem donar la benvinguda a SEADEK – Personal Yachts

SEADEK – Personal Yachts vol ser un referent en el sector nĂ utic en la personalitzaciĂł d’embarcacions donant-li un servei integral d’assessorament, subministrament i instal·laciĂł dels millors productes per renovar, personalitzar i protegir la vostra embarcaciĂł.

Personal Yachts es distribuĂŻdor i instlal·lador de SEADEK, la mĂ©s innovadora i fĂ cil soluciĂł per a la coberta antilliscant. SEADEK sĂłn unes lĂ mines d’escuma EVA, de cèl·lula tancada, material de gran resistència, durabilitat i flexibilitat.

📲 Visita la seva pàgina web per a més informació.

đź”— www.personalyachts.com

 

 

 

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la polĂ­tica de protecciĂł de dades