AQUEST CAP DE SETMANA LA COPA AMÈRICA ARRIBA A VILANOVA

14-set.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

La Copa Amèrica arriba a Vilanova: Guía i planell per assistir a l’esdeveniment

Les regates es duran a terme aquest cap de setmana el divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de setembre de 2023, de 15.30 h a 17.30 h. I avui, dijous 14 hi haurà regates d’entrenament oficials.

El camp de regates de la Copa Amèrica a Vilanova i la Geltrú estarà situat just davant de la platja de Ribes Roges, tal com pots veure en el següent mapa. La distància entre la platja i l’àrea de regates serà d’uns 700 metres.

L’àrea marcada en blava “Race Area” és el camp de regates. Font: Americascup.com

D’aquesta manera, els espectaculars i velocíssims vaixells de vela de la Copa Amèrica podran contemplar-se des del passeig marítim, en la pròpia platja de Ribes Roges o bé des dels quiosquets, on s’instal·laran grans pantalles amb imatges en directe de la competició.

Quines activitats per al públic hi haurà durant la Copa Amèrica?

El públic general podrà acostar-se al Race Village de la Copa Amèrica de Vela, un espai d’entrada lliure que estarà situat en la Plaça del Port de Vilanova i la Geltrú i que obrirà les seves portes a partir de les 11 del matí. Aquest lloc comptarà amb:

  • Un escenari principal amb presentadors
  • Pantalles gegants per a veure les regates
  • Presentacions de patrocinadors i socis
  • Una exposició marítima
  • Botiga oficial de productes de la America’s Cup
  • Zona gastronòmica amb llocs de menjar i beguda.

Es poden seguir les regates des de la mar?

Per a aquells espectadors que desitgin veure els esdeveniments de la America’s Cup des de les seves pròpies embarcacions, l’organització els recomana fer-ho si tenen una embarcació de cinc metres o més.

“Es dedicaran àrees per a iots i embarcacions petites al voltant del perímetre, fora del límit del camp de regates”. Per a seguir la competició des de l’aigua, és necessari registrar-se en aquest enllaç.


Més informació a:

Plano y actividades Copa América en Vilanova i la Geltrú 2023

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades