El Barcelona ORC Double Handed World Championship 2023 arriba al seu esperat final

15-set.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

El Barcelona ORC Double Handed World Championship 2023 arriba al seu esperat finalt

L'”És Tes Unno”… , Xarxa Ruby i O’Marylou són els nous Campions del Món ORC A Dos

Les regates del Campionat del Món de ORC A Dos 2023, organitzat pel Real Club Nàutic de Barcelona, ha arribat al seu esperat final. La segona i última prova, que va abastar un recorregut de 65 milles nàutiques, va portar a les 53 embarcacions des de Barcelona fins a la boia OBAS Blanes i de retorn a Barcelona.

La primera embarcació a travessar la línia d’arribada va ser l’IMS50 ‘FOLLET 50’, d’Inés Rodríguez amb Jorge Arnal (ESP). Aquest equip va aconseguir aquesta gesta tant en la primera i segona proves, completant la travessia en un impressionant temps de 8 hores, 15 minuts i 29 segons. La competència va ser renyida fins a l’últim moment, amb els DK 46: el HYDRA-*HM HOSPITALS, d’Oscar Chaves i Oscar Bachero (ESP), i el #URBANIA tripulat per Fernando Julio i Retegui Bernardeau, lluitant decididament per la victòria. La prova va concloure divendres passat a les 06.36:34 hores.

Els tres equips que es proclamen Campions del Món en ORC A Dos d’aquest 2023, són els següents: en la Classe A, d’entre les 15 tripulacions participants, Pep Soldevila i Pol Servent, els qui van demostrar la seva destresa a bord del Dufour 44 ‘ÉS TES UNNO’ (ESP); en la Classe B, la categoria més nombrosa amb 22 embarcacions, els estatunidencs Jonathan McKee i Peter Isler van triomfar amb el Sun Fast 3300 ‘XARXA RUBY’; mentre que en la Classe C, on van competir 16 tripulacions, Jesus de Miguel i Unai Cilleruelo es van coronar campions amb el seu X 332 ‘O’MARYLOU’ (ESP).

El Barcelona ORC Double Handed World Championship 2023 està organitzat pel Reial Club Nàutic de Barcelona (RCNB) per delegació de la Real Federació Espanyola de Vela (RFEV) sota l’autoritat del Offshore Racing Congress (ORC) i la col·laboració de la Federació Catalana de Vela (FCV). Compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, EsportCat. Són col·laboradors Gramona, Estrella Damm, Veri, Rènting Ribs, B&G, Engel&Völkers i HM Hospitals Nou Delfos.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades