EL CLÚSTER NÀUTIC T’OFEREIX UN ESPAI GRATUÏT PER A LES TEVES REUNIONS O PRESENTACIONS AL SALÓ NÀUTIC

26-set.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

EL CLÚSTER NÀUTIC T’OFEREIX UN ESPAI GRATUÏT PER A REUNIONS O PRESENTACIONS AL SEU STAND DEL SALÓ NÀUTIC

Des de fa anys, ADIN / Clúster Nàutic Català organitza una zona de microstands, una participació agrupada molt econòmica per aquelles empreses que volen tenir una participació directa al Saló Nàutic Internacional de Barcelona perà amb una participació més asequible.

Per aquest any, ADIN / Clúster Nàutic Català, a més dels tradicionals microstands, també hem organitzat un espai per a facilitar la participació de les nostres empreses associades que podràn gaudir GRATUÏTAMENT d’un DESPATX per a mantenir reunions de treball amb clients i/o proveïdors,  i també d’un ESPAI PER A PRESENTACIONS que habilitarem també de manera exclusiva per als nostres socis.

La disponibilitat s’aplicarà per rigurós ordre de petició i totes les empreses interessades hauran de contactar amb Miquel Guarner al 615 64 33 79 o al email info@clusternautic.cat  abans del 6 d’octubre.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades