FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA PER AL SECTOR NÀUTIC: ACONSEGUEIX EL CERTIFICAT D’EMPRESA SOSTENIBLE

8-nov.-2023 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Seminaris, jornades i premis

Comparteix:

FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA PER AL SECTOR NÀUTIC: ACONSEGUEIX EL CERTIFICAT D’EMPRESA SOSTENIBLE

El Clúster Nàutic Català – ADIN continua apostant per la formació 100% subvencionada en modalitat online per al sector nàutic amb l’objectiu de millorar les competències i habilitats dels professionals del sector.

L’objectiu de la formació en BONES PRÀCTIQUES MEDIAMBIENTALS PER A LES EMPRESES NÀUTIQUES es doble:

  • Contribuir a la preservació del medi marí, des de les empreses nàutiques
  • Aconseguir per a les nostres empreses el CERTIFICAT D’EMPRESA SOSTENIBLE i el DISTINTIU IDENTIFICATIU.

Mentre que l’objectiu dels cursos de MÀRQUETING DIGITAL I ANGLES, és refrescar continguts i aprendre nous conceptes d’utilitat en la pràctica professional diària

I com a objectiu general, seria la millora laboral dels professionals, sense limitacions horàries i a través de plataformes e-learning amb el suport continu de tutors especialitzats.

Els cursos disponibles són totalment gratuïts, no es tracta de formació bonificada, està 100% subvencionada per la Unió Europea (fons Next Generation) i pot sol·licitar-la qualsevol persona treballadora per compte d’altri, autònoma o en ERTO del sector nàutic i turístic.

La formació s’imparteix en modalitat online, sense horaris i a través d’una plataforma on estarà disponible tot el contingut, els exàmens i la informació del tutor assignat per a qualsevol consulta.

Tots els cursos disponibles compten amb un diploma en finalitzar amb èxit la formació, amb l’índex de continguts, les hores, i els logotips de les entitats que la financen.

Els cursos comencem el dia 23 de novembre, no t’ho perdis, INSCRIU-TE JA perqué les PLACES son LIMITADES!

Com inscriure’s als cursos gratuïts?

La inscripció als cursos disponibles es pot realitzar des del següent enllaç: https://www.cursosfemxa.es/cluster-nautic-catala i per atendre les seves consultes poden contactar al telèfon 900 100 957 i a l’email hola@cursosfemxa.es

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades