RECONFIRMA LA TEVA INSCRIPCIÓ A LA FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA PER AL SECTOR NÀUTIC

13-nov.-2023 | Formació i cursos, Notícies del Clúster, Notícies del sector, Seminaris, jornades i premis

Comparteix:

RECONFIRMA LA TEVA INSCRIPCIÓ A LA FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA PER AL SECTOR NÀUTIC

Havent detectat algunes anomalies en el tràmit d’inscripció als cursos PREGUEM REPETEIXIS LA TEVA INSCRIPCIÓ que quedarà garantida quan rebis un email de confirmació (Disculpa les molèsties).

Com us informàvem, el Clúster Nàutic Català – ADIN continua apostant per la formació 100% subvencionada en modalitat online per al sector nàutic amb l’objectiu de millorar les competències i habilitats dels professionals del sector.

ELS CURSOS COMENCEN EL 23 DE NOVEMBRE.

ULTIMS DIES D’INSCRIPCIÓ.

PLACES LIMITADES.

L’objectiu de la formació en BONES PRÀCTIQUES MEDIAMBIENTALS PER A LES EMPRESES NÀUTIQUES es doble:

  • Contribuir a la preservació del medi marí, des de les empreses nàutiques
  • Aconseguir per a les nostres empreses el CERTIFICAT D’EMPRESA SOSTENIBLE i el DISTINTIU IDENTIFICATIU.

Mentre que l’objectiu dels cursos de MÀRQUETING DIGITAL I ANGLES, és refrescar continguts i aprendre nous conceptes d’utilitat en la pràctica professional diària

I com a objectiu general, seria la millora laboral dels professionals, sense limitacions horàries i a través de plataformes e-learning amb el suport continu de tutors especialitzats.

Els cursos disponibles són totalment gratuïts, no es tracta de formació bonificada, està 100% subvencionada per la Unió Europea (fons Next Generation) i pot sol·licitar-la qualsevol persona treballadora per compte d’altri, autònoma o en ERTO del sector nàutic i turístic.

La formació s’imparteix en modalitat online, sense horaris i a través d’una plataforma on estarà disponible tot el contingut, els exàmens i la informació del tutor assignat per a qualsevol consulta.

Tots els cursos disponibles compten amb un diploma en finalitzar amb èxit la formació, amb l’índex de continguts, les hores, i els logotips de les entitats que la financen.

Els cursos comencem el dia 23 de novembre, no t’ho perdis, INSCRIU-TE JA perqué les PLACES son LIMITADES!

Com inscriure’s als cursos gratuïts?

La inscripció als cursos disponibles es pot realitzar des del següent enllaç: https://www.cursosfemxa.es/cluster-nautic-catala i per atendre les seves consultes poden contactar al telèfon 900 100 957 i a l’email hola@cursosfemxa.es

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades