JORGE MARTÍNEZ I EL HANG TEN GUANYEN EL SEGON ACTE DE LA REGATA DE J70 DE LA BCN WINTER SERIES

23-nov.-2023 | Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

JORGE MARTÍNEZ I EL HANG TEN GUANYEN EL SEGON ACTE DE LA REGATA DE J70 DE LA BARCELONA WINTER SERIES

Recentment, s’ha celebrat el segon acte de la Barcelona Winter Series pels J70, organitzat pel Reial Club Nàutic de Barcelona. Un total de 15 embarcacions amb presència d’equips provinents de 6 països europeus diferents, que s’afegeixen a la flota local mediterrània, es van donar cita a les aigües barcelonines per competir en un total de 9 regates, distribuïdes en 2 el divendres, 4 el dissabte i 3 el diumenge, desafiament les condicions variables de vent.

L’equip Hang Ten, patronejat per Jorge Martínez Doreste (RCNGC/CNCambrils), va demostrar un cop més la seva habilitat i determinació al repetir el seu destacat rendiment en el podi, aconseguint un impressionant total de 18 punts i proclamant-se guanyador d’aquest segon acte. El segon i tercer lloc a la classificació general van ser per als equips Monjo de Ricardo Terrades (RCNB/RCNA/RCNGC) i patronejat per Luis Martínez Doreste, i Tenaz de Pablo Garriga (RCNB), amb 23 i 27 punts respectivament. Ambdós equips es van incorporar a la competició aquest cap de setmana, aconseguint resultats notables que els situen ràpidament entre els contendents destacats.

Jorge Martínez Doreste va compartir les seves impressions sobre l’esdeveniment: “El segon esdeveniment de la Winter Series de Barcelona ha estat un cap de setmana amb condicions molt variables que el Comitè de Regates va aconseguir exprimir al màxim. Després de nou proves, finalment, en l’última jornada vam aconseguir col·locar-nos en primera posició; els rivals no ens ho van posar fàcil i el diumenge encara estava tot per decidir. Una flota de 15 vaixells de nivell mundial i el nostre recent patrocinador Hermanos Berga ens ajuda a treballar motivats en el nostre objectiu: el mundial que se celebrarà a Palma a l’octubre de 2024.”

El jove equip Hang Ten, amb la seva destacada actuació, continua liderant la classificació general de la Barcelona Winter Series, consolidant-se com un equip a tenir en compte en l’escena internacional de vela.

Amb la participació d’equips de diversos països, la Barcelona Winter Series es consolida com una competició de prestigi internacional, reafirmant la rellevància de Barcelona com a destinació destacada en el món de la vela. El tercer acte de la Barcelona J70 Winter Series es celebrarà del 15 al 17 de desembre.

A la classificació general provisional amb 15 regates i dues eliminacions:

  1. Hang Ten (29 punts)
  2. Sevy (44 punts)
  3. SeriousFun (54 punts)
  4. Bodega Can Marlés (55 punts)
  5. Cobra (84 punts)

Tots els resultats

Calendari Barcelona J70 Winter Series 

  • EVENT 3: 15, 16 i 17 de desembre de 2023. 
  • EVENT 4: 26, 27 i 28 de gener de 2024. 
  • EVENT 5: 23, 24 i 25 de febrer de 2024.

La Barcelona Winter Series és una regata organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona, amb la col·laboració de Engel&Völkers, Estrella Damm, Veri, Diputació de Barcelona i J70.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades