COM SERÀ LA INAUGURACIÓ DE LA COPA AMÈRICA EL 10 D’OCTUBRE

11-gen.-2024 | Esports i activitats nàutiques, Notícies del sector

Comparteix:

COM SERÀ LA INAUGURACIÓ DE LA COPA AMÈRICA EL 10 D’OCTUBRE

A menys d’un any del començament de la Copa Amèrica 2024 a Barcelona, ja es tenen alguns detalls de l’esdeveniment que el proper 10 d’octubre inaugurarà oficialment la competició. S’està treballant en la concepció d’un gran espectacle que fusionarà presentacions musicals, exhibició de drones i projeccions lluminoses amb un element principal: un far efímer que s’erigirà sobre una plataforma davant de l’espigó de la Mar Bella.

El far efímer

Aquest far efímer comptarà amb pantalles LED i projectors que emetran raigs fent-ho visible des de bona part de la ciutat. El far s’erigirà sobre una de les plataformes temporals previstes per allotjar-hi l’espectacle inaugural.

Actuacions musicals

Els organitzadors aspiren a fer que l’espectacle també inclogui presentacions musicals d’artistes catalans. Al cel, estaran acompanyats per les figures dels drones de l’empresa Flock Drone Art, els mateixos responsables del Piromusical de la Mercè 2024. A més d’aportar llum i color a les cançons, aquests drons recrearan el logotip de la Copa Amèrica.

40,000 espectadors a l’esdeveniment inaugural

Els organitzadors de l’esdeveniment inaugural, en el qual participen empreses com Focus, el Grup Lavinia i Igor Studio, anticipen congregar unes 40.000 persones a la inauguració, per la qual cosa es col·locaran pantalles gegants a la zona.

Aquesta informació es desprèn del contracte d’adjudicació que Betevé ha pogut revisar per a la proposta guanyadora, Barcelona Far al Món, que ha estat adjudicada per 2 milions d’euros a les empreses Focus, Lavinia, Igor i Flock.

ULTIMES PLACES – CURSOS GRATUÏTS – INICI 25 GENER

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades