MEDITERRANEAN DIVING SHOW 2024

15-gen.-2024 | Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

MEDITERRANEAN DIVING SHOW 2024

Cornellà, epicentre del món del busseig del 23 al 25 de febrer  

El Mediterranean Diving Show ens portarà l’últim en equips, les destinacions més innovadores, demostracions, conferències i tot allò relacionat amb el submarinisme.

Fira de Cornellà escalfa motors per convertir-se, un any més, en la capital del món de les activitats subaquàtiques. Del 23 al 25 de febrer torna el Mediterranean Diving Show (MDS), el mític Saló de la Immersió que Cornellà va engegar fa 24 edicions. Des de llavors, la fira ha evolucionat de forma paral·lela al sector i sempre s’ha erigit com a punt de trobada de professionals i practicants del busseig. Fabricants, centres d’immersió, escoles, didàctiques, organitzacions, botigues especialitzades, agències de viatge, entitats, etc. es trobaran a Cornellà, una de les fires més importants d’Europa de les dedicades de forma monogràfica al submarinisme.

La fira obrirà les portes el divendres, 23 de febrer de 10 a 19h, el dissabte, 24 de febrer de 10 a 21h i el diumenge, 25 de febrer de 10 a 15h. Tres dies que ofereixen al visitant una àmplia superfície expositiva en què podran trobar les darreres novetats quant a equips per a immersions per a tots els nivells, des de principiants, busseig recreatiu, esportistes i per a professionals, aptes per al busseig a qualsevol fons marí i a qualsevol temperatura, neoprens, aletes, ulleres, equips de captació d’imatge subaquàtica, il·luminacions, caixes estanques, els rellotges i els reguladors més innovadors, etc. La presència d’agències de viatge i centres de busseig ofereixen les millors destinacions i alternatives de vacances adaptables a qualsevol petició. Per a aquells que busquen millorar el seu nivell, el Mediterranean Diving Show oferirà una àmplia oferta de cursos i les didàctiques i les organitzacions presents oferiran informació sobre noves certificacions oficials i especialització en qualsevol de les disciplines que inclou el sector de les activitats subaquàtiques.

La piscina climatitzada, protagonista de la fira

Més enllà dels estands, cada any la piscina climatitzada instal·lada al recinte aclama l’atenció del públic amb demostracions d’equips i materials i on també els visitants més petits ( a partir dels 8 anys) tenen l’opció de fer el primer bateig d’immersió amb l’ajuda d’instructors professionals. Novament aquest any la piscina serà un dels punts vius de la fira amb contínua activitat durant els tres dies.

Un altre dels punts calents del saló, el trobarem a la sala de conferències on tindran lloc una nova edició de les Jornades Tècniques Professionals, un fòrum de presentació i debat de noves tendències, anàlisi del present i el futur del sector i on veuen la llum noves iniciatives relacionades amb el submarinisme. A www.mdivingshow.com ja es poden consultar les ponències programades.

Els visitants també poden gaudir d’exposicions i altres activitats que estem preparant per a un MDS que s’està cuinant per tal que la 24ena edició sigui tot un èxit, avalat per la seva història i amb el suport incondicional dels principals agents del sector. Les entrades es compren directament a la taquilla durant els tres dies vàlides per a un dia i amb possibilitat d’adquirir un abonament de dos o tres dies.


– ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES: TANCAMENT INSCRIPCIONS AVUI ULTIM DIA

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades