CAMPANYA DE FOMENT DE L’ARBITRATGE

22-gen.-2024 | Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

CAMPANYA DE FOMENT DE L’ARBITRATGE

Benvolguts,

Des del Clúster Nàutic Català us comparteix la campanya de difusió de l’arbitratge de consum iniciada per l’Agència Catalana del Consum, adreçada a les empreses per fomentar l’adhesió al sistema arbitral de consum. Així, i per tal d’arribar al màxim d’agents, necessitaríem de la vostre col·laboració per tal de fer divulgació de la campanya de foment entre els vostres agremiats, socis i/o agents amb els que teniu contacte.

Com sabeu, l’arbitratge de consum és una forma ràpida, gratuïta, objectiva i imparcial per resoldre els conflictes entre les empreses que proveeixen béns i serveis al consumidor final i els seus clients.

Des de la perspectiva dels consumidors, l’adhesió d’un establiment a l’arbitratge de consum es visualitza com un compromís i una garantia a tenir en compte en el procés d’elecció.

De manera corresponent, des de la perspectiva de les empreses, l’adhesió a l’arbitratge de consum comporta un distintiu de qualitat, una imatge de transparència i un avantatge competitiu.

En aquesta tasca que ens proposem desenvolupar aquest any, voldríem comptar amb l’adhesió del màxim d’empreses al sistema arbitral de consum, oferint un compromís de confiança i estàndards de qualitat addicional envers els seus competidors i, alhora, atorgar a els seus clients una garantia de franquesa i satisfacció del client.

Us adjuntem el material elaborat juntament amb la infografia i el vídeo.

https://www.youtube.com/watch?v=DzRk26–NSc

També trobareu tota la informació a les diferents xarxes socials i a la pàgina web de l’Agència Catalana del Consum:

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades