LA PREMSA VALORA POSITIVAMENT LES NOSTRES ACCIONS FORMATIVES

23-gen.-2024 | Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

LA PREMSA VALORA POSITIVAMENT LES NOSTRES ACCIONS FORMATIVES

Recentment, el prestigiós diari El Periodico ens ha dedicat un espai destacat per ressaltar les iniciatives del Clúster Nàutic Català i el seu compromís amb la promoció de la sostenibilitat al sector nàutic. La notícia ha posat en relleu els esforços del clúster per fomentar pràctiques més ecològiques i responsables dins de la indústria marítima.

El Clúster Nàutic Català ha estat reconegut per la seva contribució significativa a la conscienciació sobre la importància de la sostenibilitat a l’àmbit nàutic. En aquest context, la publicació ha destacat especialment els cursos de formació gratuïta que el clúster ofereix, centrats en pràctiques sostenibles i en l‟adopció de mesures respectuoses amb el medi ambient.

Aquests cursos de formació representen una oportunitat valuosa per als professionals del sector nàutic, així com per als entusiastes i aficionats, d’adquirir coneixements actualitzats sobre les últimes tendències en sostenibilitat marina. L’objectiu és capacitar els participants perquè incorporin pràctiques més respectuoses amb l’entorn a les seves activitats quotidianes, fomentant així un desenvolupament sostenible a la indústria nàutica catalana.

EL CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ LLANÇA UNA FORMACIÓ GRATUÏTA PER PROMOURE LA SOSTENIBILITAT AL SECTOR NÀUTIC

Prácticas de Perfeccionamiento Maniobras de Navegación - Escola Port

– INSCRIU-TE ULTIMES PLAÇES –

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades