DIVENDRES 9 DE FEBRER NOU INICI DE CURSOS GRATUÏTS PER AL SECTOR NÀUTIC

1-febr.-2024 | Formació i cursos, Notícies del Clúster, Notícies del sector, Seminaris, jornades i premis

Comparteix:

DIVENDRES 9 DE FEBRER NOU INICI DE CURSOS GRATUÏTS PER AL SECTOR NÀUTIC

FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA

NO DEIXIS ESCAPAR L’OPORTUNITAT d’INSCRIURE’T al curs de BONES PRÀCTIQUES MEDIAMBIENTALS PER AL SECTOR NÀUTIC I D’ACONSEGUIR EL TEU CERTIFICAT, i distintiu, d’EMPRESA SOSTENIBLE, o la formació d’ANGLES, XARXES SOCIALS I CONTINGUTS DIGITALS.

I recorda que també tenim disponibles els cursos de:

  • BONES PRÀCTIQUES MEDIAMBIENTALS
  • GESTIÓ DE XARXES SOCIALS
  • GESTIO DE CREACIÓ DE CONTINGUTS DIGITALS
  • ANGLES A2.1
  • ANGLES A2.2

ELS CURSOS COMENCEN EL 9 DE FEBRER.

DIMECRES 7 ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ.

ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES.

Et recordem que els cursos disponibles són totalment gratuïts, no es tracta de formació bonificada, està 100% subvencionada per la Unió Europea (fons Next Generation) i pot sol·licitar-la qualsevol persona treballadora per compte d’altri, autònoma o en ERTO del sector nàutic i turístic. La formació s’imparteix en modalitat online, sense horaris i a través d’una plataforma on estarà disponible tot el contingut, els exàmens i la informació del tutor assignat per a qualsevol consulta.

Tots els cursos disponibles compten amb un diploma en finalitzar amb èxit la formació, amb l’índex de continguts, les hores, i els logotips de les entitats que la financen.

Com inscriure’s als cursos gratuïts?

La inscripció als cursos disponibles es pot realitzar des del següent enllaç: https://www.cursosfemxa.es/cluster-nautic-catala i per atendre les seves consultes poden contactar al telèfon 900 100 957 i a l’email hola@cursosfemxa.es

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades