COMUNICAT SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

1-març-2024 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Novetats, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

COMUNICAT SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

En la nostra qualitat com a membres del Comitè Organitzador del Saló Nàutic, us tralladem comunicat que acabem de rebre de Fira de Barcelona en relació a l’edició 2024 del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. 
No ha estat possible mantenir aquesta edició, però el SALÓ tornarà renovat i amb més força que mai pel 2025.

                                                                                                             

                                                                                                                        Barcelona, 1 de març de 2024

Benvolgut expositor,

El 2024 serà sens dubte el gran any per a la comunitat nàutica espanyola en acollir Barcelona la 37 edició de la Copa de l’Amèrica, una oportunitat única per a la projecció global de la ciutat, la indústria nàutica i la passió per la mar.

Per aquest motiu, el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que tradicionalment se celebra a l’octubre en les instal·lacions del Port Vell, no podrà celebrar-se en la seva forma habitual a causa de les circumstàncies i necessitats logístiques d’aquesta gran competició.

En aquest sentit, Fira de Barcelona, després d’analitzar totes les alternatives possibles en consens amb les principals patronals i membres del Comitè Organitzador, ha determinat la conveniència de posposar la seva pròxima edició al 2025 i preparar un esdeveniment especial del 10 al 13 d’octubre de 2024 que coincideixi amb la 37a Copa de l’Amèrica per a continuar promocionant la indústria nàutica en aquest marc inigualable. Una oportunitat única per a aquelles empreses que vulguin impulsar el seu posicionament i reconeixement de marca a nivell global en l’àmbit de la tecnologia, la innovació, el disseny i la sostenibilitat, així com relacionar-se amb visitants i clients potencials de tot el món.

Molt aviat anunciarem els detalls i modalitats de participació perquè la seva marca pugui tenir la millor visibilitat i oportunitat de promoció internacional durant el període de la gran final de la 37a Copa de l’Amèrica.

A més, aprofitarem aquest esdeveniment per a presentar el Pla Estratègic 2025-2027, treball que ja hem iniciat des del Comitè Organitzador explorant en profunditat les tendències de mercat, escoltant les necessitats de la indústria i dissenyant un esdeveniment renovat que a partir de 2025 s’adapti millor als interessos i necessitats d’empreses, professionals i usuaris de la nàutica.

El Saló Nàutic inicia una nova i il·lusionant etapa. Com sempre, agraïm la seva participació i suport fins avui i esperem poder continuar comptant amb la representació de la seva empresa aquest 2024.

Atentament,

Josep Antoni Llopart
Director Saló Nàutic

 

 

INICI IMMINENT DE NOUS CURSOS GRATUÏTS

INSCRIU-TE ARA !!!

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades