PROMOCIONAR EL TURISME I LES ACTIVITATS NÀUTIQUES

18-març-2024 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies dels socis, Notícies Generals, Novetats

Comparteix:

EL SALÓ DEL TURISME, B-TRAVEL, UNA GRAN EINA PER A PROMOCIONAR EL TURISME I LES ACTIVITATS NÀUTIQUES

Del 15 al 17 de Març, més de 26000 barcelonins han visitat el Saló del turisme de Catalunya, B-TRAVEL, per a buscar destinacions i activitats per el proper estiu.

El Clúster Nàutic Català, amb una àmplíssima representació d’empreses associades hem estat present per a promoure el turisme i les activitats nàutiques, així com tota la nostra una àmplia gamma de serveis per oferir al món nàutic i turístic.

En declaracions de Miquel Guarner, Secretari General del Clúster Nàutic Català, va manifestar que La participació al Saló del Turisme de Catalunya té dues valoracions ben diferenciades: d’una banda el resultat i/o les impressions percebudes per cadascuna de les empreses que han participat amb nosaltres, que de manera resumida podriem valorar com a poc positiva des del punt de vista del tancament d’operacions fetes tant xàrter, com de sortides i d’altres activitats, mentre que per altra banda, a nivell sectorial, creiem que la participació ha estat molt positiva, ja que hem estat presents i visibles en un espai de decisió i compra de destinacions i activiatats per al proper estiu per part de més de 26000 barcelonins. Per a la propera edició, millorarem la nostra presència amb missatges com HAS PROVAT A NAVEGAR? o T’AGRADA NAVEGAR? o directament VOLS NAVEGAR? I també podriem fer algun sorteijos com una sortida de navegació vela, i una altra a motor per a visitants amb titulació i una sortida amb embarcació sense titulació, i un curs de PNB i de Llicència de Navegació per a visitants sense titulació. Tenim gaire un any per a pensar que volem/podem fer per les possibilitats de promoció sectorial a Catalunya son molt importants, motiu pel qual farem una comissió per a treballar propostes.

Descarrega’t el nostre triptic A4 B-Travell 2024 Low Res

– INSCRIU-TE ALS CURSOS GRATUÏTS

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades