EL CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ A LA TROBADA ECONOMIA BLAVA & NÀUTICA ORGANITZADA PER GIRONANEXT

19-març-2024 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies dels socis, Notícies Generals, Novetats

Comparteix:

EL CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ A LA TROBADA ECONOMIA BLAVA & NÀUTICA ORGANITZADA PER GIRONANEXT

Us convidem a la TROBADA NÀUTICA/ECONOMIA BLAVA del proper dijous 21 de març a les 19h a la Sala Gran de la Cambra de Girona (Gran Via de Jaume I, 46, Girona), on GironaNext, associació sense ànim de lucre, que busca potenciar el ecosistema StartUp a la província de Girona, organitza aquest esdeveniment.

La presentació anirà a càrrec de Jaume Fàbrega, President de la Cambra de Girona com a amfitrió i de Miquel Guarner, secretari general del Clúster Nàutic Català, que farà una breu descripció del sector nàutic i el ports esportius a Catalunya i a Girona, així com del DQN, Distintiu de Qualitat mediambiental Nàutica, el distintiu d’EMPRESA SOSTENIBLE i l’Associaciació Mar Blau i de la IX Edició dels Premis a la innovació, la sostenibilitat i l’economia blava en el sector nàutic.

La trobada de Nàutica/Economia Blava que s’emmarca dins de les trobades mensuals, organitzades per GIRONANEXT ha estat impulsada i serà moderada per Miquel Antoni Bonet com a especialista i emprenedor en el sector.

El tema central serà “L’economia blava nàutica”. En definitiva es parlarà d’un sector que està treballant de manera intensa per a innovar en materials i sistemes de motorització ecològicament sostenibles. S’espera comptar, com sempre en les trobades que organitza NextGirona, amb emprenedors, inversors, co-workers, estudiants i professors d’universitat, serveis (legal, màrqueting, consultors, etc) i públic en general interessat en aquests temes.

El format inicial serà com segueix:

  • Presentació: Jaume Fàbrega, President de la Cambra de Girona com a amfitrió i Miquel Guarner, secretari general del Clúster Nàutic Català.
  • Taula rodona amb 3 StartUps moderada per un especialista en el sector.
    • Brava Boats. Carlos Rovira, Co-founder.
    • Nauta Systems. Adrià Fradera, Co-founder.
    • Zephyr Boats. Gemma Pagès, Co-founder
    • Moderador: Miquel Antoni Bonet
  • Sessió networking.

– INSCRIU-TE ALS CURSOS GRATUÏTS

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades