SEATRADE CRUISE GLOBAL 2024 INDAGARÀ EN L’EVOLUCIÓ DELS CREUERS EN TOTS ELS SEUS ÀMBITS

8-abr.-2024 | Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

SEATRADE CRUISE GLOBAL 2024 INDAGARÀ EN L’EVOLUCIÓ DELS CREUERS EN TOTS ELS SEUS ÀMBITS

El saló internacional més important de la indústria dels creuers, Seatrade Cruise Global, torna un any més per a reunir els principals operadors de viatges en un esdeveniment de primera talla per a exposar les novetats del sector. Enguany s’està celebrant fins l’11 d’abril, repetint com a seu el Miami Beach Convention Center, a Florida. I com en cada edició, els operadors, navilieres i ports exposaran les seves fortaleses per a un mercat a l’alça.

Sota el lema “The Evolution of Cruise”, el saló oferirà un teló de fons per a descobrir diferents àmbits del sector. Des dels últims avanços en la infraestructura portuària, la intel·ligència artificial (IA) aplicada a l’àmbit marítim, passant per les innovacions encaminades a complir amb els objectius de la sostenibilitat, la descarbonització i els processos dirigits a controlar els costos i adaptar-se a les noves regulacions.

Durant quatre dies, s’espera que la convenció-saló de Miami aculli a més de 10.000 assistents de la comunitat creuerista mundial, en un esdeveniment que preveu congregar a més de 600 expositors, més de 80 navilieres de creuers i representant a més de 120 països de tot el món. Amb l’edició de l’any passat aconseguint tancar més de 1.200 reunions comercials i una puntuació de 4,5 sobre 5, el llistó està alt per a aquest 2024

El talent truca a la porta

Seatrade Cruise Global és el major esdeveniment comercial dedicat als creuers del món, amb la representació de les navilieres, companyies i agències més importants del globus. Els expositors de tots els sectors de la indústria del creuer (tecnologia, disseny, ports, destinacions, entreteniment, salut i seguretat, construcció naval, expedició, operacions hoteleres, sanejament i tantes altres), es reuniran per a compartir els últims productes i serveis que ofereix el mercat.

Per això, i per a aprofitar l’oportunitat que brinda unir a tot el sector en un sol lloc, el saló estarà acompanyat d’un programa dedicat al personal de recursos humans, capacitació i reclutament, així com per a professors i estudiants d’universitats, col·legis i instituts especialitzats en el segment. L’objectiu serà mostrar les oportunitats professionals que ofereix el sector i explorar les noves maneres d’atreure talent per a les futures generacions.

Retail Day, la novetat d’enguany

A mesura que el comerç minorista continua impulsant els ingressos de les companyies de creuers i assumeix un paper cada vegada més fonamental en la millora de l’experiència dels clients, el Seatrade Cruise Global d’enguany li dedica un dia en el seu programa a aquest segment. Així, s’abordarà el retail, les marques de luxe i la sostenibilitat en la seva producció com una de les potencialitats del sector creuers.

Un sector a l’alça, però amb molts reptes

El segment dels creuers ha experimentat en els últims anys un augment de passatgers, especialment després de superar la pandèmia, que va trastocar el turisme a escala mundial. Amb un 2023 marcat per la recuperació del turisme a nivell global, són diversos els ports que han apostat per enfortir la seva infraestructura després de la recuperació de l’atractiu d’aquesta mena de turisme.

Un dels reptes als quals s’enfronta en aquests moments el sector és el de la descarbonització, no solament per a complir amb els objectius climàtics, sinó per a guanyar acceptació entre l’opinió pública. Amb la vista posada en el 2030 i el 2050 per a reduir les emissions de carboni a zero i minimitzar els residus que genera la indústria, els creuers es proposen el repte d’implementar nous combustibles com el gas natural liquat (GNL), molt menys contaminant que els convencionals, i que serveix com a combustible de transició per a desplegar uns altres, com el bioGNL, el metanol, l’hidrogen verd i els biocombustibles. La continuació d’aquesta consciència “sostenible” en la indústria crucerística tornarà a ser protagonista i visible en aquesta nova edició de Seatrade Cruise Global.

Font: Diario el Canal

– INSCRIU-TE ALS CURSOS GRATUÏTS

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades