TOT A PUNT PER EL PALMA INTERNATIONAL BOAT SHOW

22-abr.-2024 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

TOT A PUNT PER EL PALMA INTERNATIONAL BOAT SHOW

 

El Palma International Boat Show arriba puntual a la cita per inaugurar la temporada nàutica del Mediterrani.

Del 25 al 28 d’abril del 2024, el sector nàutic internacional es reunirà al Moll Vell de Palma per presentar les darreres novetats en una edició que promet ser molt especial.

Camí de les 40 edicions …

El Palma International Boat Show 2023 va reunir 271 empreses participants i 250 embarcacions exposades al mar. A més, més de 32.000 persones van visitar la fira.

Amb puntualitat i entusiasme, s’inicia un esdeveniment transcendental: la inauguració de la temporada nàutica a l’esplendorós escenari de la Mediterrània. Del 25 al 28 d’abril del 2024, les mirades del món nàutic es centren al Moll Vell de Palma, on convergeixen els protagonistes més destacats del sector internacional. Aquest enclavament emblemàtic esdevé l’epicentre de la innovació i el glamur marítim, prometent una edició que superarà totes les expectatives.

És una trobada esperada, on es respira l’aroma del mar i es percep l’emoció palpable a l’ambient. Els líders de la indústria, els aficionats apassionats i els curiosos àvids de descobrir les darreres tendències es congreguen per ser testimonis de les novetats més sorprenents. Des d’embarcacions d’avantguarda fins a tecnologies revolucionàries, cada racó del Moll Vell es converteix en un aparador de l’excel·lència nàutica.

Aquesta edició, en particular, s’entreveu com una fita en la història de l’esdeveniment. Les expectatives estan al punt més alt, alimentades per la promesa de presentacions exclusives, experiències inoblidables i oportunitats úniques de networking. És un moment per celebrar el dinamisme i la passió que impulsen el món nàutic cap a nous horitzons.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

– INSCRIU-TE ALS CURSOS GRATUÏTS

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades