ENTREGATS ELS PRIMERS CERTIFICATS D’EMPRESA SOSTENIBLE 2024

9-maig-2024 | Formació i cursos, Notícies del Clúster

Comparteix:

ENTREGATS ELS PRIMERS CERTIFICATS D’EMPRESA SOSTENIBLE 2024

Han estat lliurats els primers certificats d’empreses sostenibles d’aquest any 2024. Moltes empreses han fet les respectives proves i han obtingut el seu certificat donant-li la veracitat de que són una empresa sostenible. Tenir el certificat t’ofereix molts avantatges com a empresa, com els següents:

  1. Diferenciació al mercat: En un mercat cada cop més conscient del medi ambient i social, tenir un certificat d’empresa sostenible pot diferenciar una empresa dels seus competidors, demostrant el seu compromís amb la responsabilitat social i ambiental.
  2. Accés a nous mercats i clients: Molts consumidors i empreses estimen més associar-se amb proveïdors que demostren pràctiques sostenibles. Tenir un certificat d’empresa sostenible pot obrir portes a nous mercats i clients que valoren aquests aspectes.
  3. Millora de la reputació i la imatge de marca: Ser reconegut com una empresa sostenible pot millorar la reputació i la percepció de la marca davant dels consumidors, inversors i altres parts interessades, cosa que pot conduir a una major lleialtat i confiança del client.
  4. Reducció de riscos i costos: Adoptar pràctiques sostenibles pot ajudar a reduir els riscos relacionats amb la regulació ambiental i social, així com els riscs de reputació. A més, pot conduir a una eficiència més gran en l’ús de recursos i estalvi de costos a llarg termini.

En resum, obtenir un certificat d’empresa sostenible pot oferir una sèrie d’avantatges competitius i beneficis tant a curt com a llarg termini per a una empresa.

 

INICI IMMINENT INSCRIU-TE JA ALS CURSOS GRATUÏTS

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades