EL 25 I 26 DE MAIG PRIMERA FIRA D’EMBARCACIONS SOSTENIBLES AL PORT OLIMPIC DE BARCELONA

22-maig-2024 | Esports i activitats nàutiques, Formació i cursos, Notícies del sector

Comparteix:

ANBE, LA ASOCIACIÓN NACIONAL DE BARCOS ELÉCTRICOS I EL PORT OLÍMPIC IMPULSEN L’ELECTROMOBILITAT NÀUTICA AMB LA PRIMERA FIRA D’EMBARCACIONS SOSTENIBLES EL 25 I 26 DE MAIG

Barcelona acollirà, entre el 25 i el 26 de maig, la primera edició de l’Electric Boat Experience, la fira d’embarcacions sostenibles organitzada pel Port Olímpic i l’ANBE que reunirà a les empreses que lideren la transició energètica en la nàutica i la mobilitat marítima.

Amb un espai d’exposició de més de 2.400 m2, podràs descobrir i gaudir de les darreres innovacions dels fabricants d’embarcacions elèctriques, híbrides i d’hidrogen més importants, i de les propostes dels solucions sostenibles innovadores pel sector nàutic i portuari, com bateries marines, motors elèctrics, torretes de càrrega ràpida o dessaladores (X Shore, Electric in side, Medvolt Marine, Zephyr, i els premiats De Antonio Yachts, Volta Yachts, Sillenis Boats…) i solucions nàutiques sostenibles per als Green Ports, com els carregadors Vega Chargers i també exposició de motors elèctrics i bateries marines (Torqeedo, Epropulsion, Pulsar, Parsun, Recmar Battery, Haswing, Wolong…).

L’Electric Boat Experience és una oportunitat per descobrir l’experiència de la navegació sostenible i conscienciar-nos sobre la necessitat d’avançar també cap a una mobilitat marítima responsable amb el medi ambient. Durant la celebració de la trobada, els visitants del Port Olímpic podran conèixer i gaudir de sortides a mar amb algunes de les embarcacions en exposició, i també tindran la possibilitat de participar en tallers i activitats familiars d’educació ambiental.

 

Xerrades i taules rodones

L’Espai Mestral del Port Olímpic acollirà també un programa de ponències i taules rodones, que reunirà a empreses, institucions i l’ecosistema innovador del sector nàutic.

El dissabte 25 de maig, a l’Espai Mestral del Port Olímpic, acollirà aquest programa, en el que es tractaran qüestions d’actualitat com el paper dels fons Next Generation en el creixement del sector de la nàutica sostenible, i es presentaran les darreres innovacions en el camp de l’electromobilitat marítima i en models portuaris responsables amb el medi ambient. 

Dissabte, 25 de maig – Espai Mestral

  • 10:00h Presentació ANBE
  • 10:15h Tertúlia – Comitè Directiu ANBE
  • 11:00h Presentació Descarbonització d’Embarcacions d’Esbarjo
  • 11:15h Tertúlia – Indústria Nàutica Sostenible
  • 12:00h Tertúlia – Ports Sostenibles
  • 13:00h Tertúlia – Turisme nàutic sostenible

Diversos membres del Clúster Nàutic Català exposaran els seus productes sostenibles i participaran també a les tertúlies i taules rodones sobre indústria nàutica, ports i turisme nàutic sostenible.

Tota la info a https://portolimpic.barcelona/ca/port-olimpic-electric-boat-experience

 

INICI IMMINENT INSCRIU-TE JA ALS CURSOS GRATUÏTS

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades