CURSOS 100% SUBVENCIONATS PER A LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA-FEMXA

23-maig-2024 | Esports i activitats nàutiques, Formació i cursos, Notícies del sector

Comparteix:

CURSOS 100% SUBVENCIONATS PER A LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA-FEMXA

Us enviem informació actualitzada dels cursos 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Ministeri de Treball i Economia Social i que té els seus inicis totes les setmanes de maig i juny i estan dirigits a persones treballadores per compte d’altri, autònomes i en ERTO de Catalunya i, en el cas de les especialitats, compta amb places per a persones desocupades.

Els cursos s’imparteixen en modalitat en línia, per als professionals que vulguin millorar les seves competències transversals i títols oficials de Formació Professional de Grau B i Grau C, que s’impartiran en modalitat en línia, però amb exàmens i /o tutories, presencials a Barcelona, Rubí o Mataró.

És important destacar que aquests cursos no tenen cap cost per a les treballadores o empreses, ja que no es bonifiquen ni resten crèdits de formació.

Per a consultar totes les accions formatives i sol·licitar la plaça han d’accedir a la web:

Per a qualsevol dubte o consulta addicional sobre els cursos, poden contactar amb el nostre equip d’atenció a l’alumne a través dels següents canals:

 

INICI IMMINENT INSCRIU-TE JA ALS CURSOS GRATUÏTS

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades