Pla d’Acció del Comerç, l’Artesania i la Moda 2022-2025

28-març-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Des del Clúster Nàutic Català us fem arribar el Pla d’Acció del Comerç, l’Artesania i la Moda 2022-2025 que va ser presentat el passat 9 de març. Aquest document, elaborat per la Direcció General de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, és fruit d’un procés en què han participat els equips d’amb dós organismes, representants del teixit associatiu i professionals independents dels tres sectors. Els suggeriments de tots i totes han permès identificar els reptes del comerç, l’artesania i la moda i concretar els compromisos que han d’orientar les polítiques en aquests sectors durant els propers quatre anys.

El document que adjuntem (Pla d’Acció del Comerç, l’Artesania i la Moda 2022-2025) té la vocació d’enfortir el model català de comerç i promoure la competitivitat i l’innovació del teixit comercial del nostre país, i al mateix temps, estar al costat de les empreses de moda i artesanes.

De la pàgina 52 a la 82, trobareu els diferents programes d’incentius i línies d’actuació de la Generalitat per a donar suport a les empreses del sector del Comerç. Quan surti la convocatòria d’ajuts pel 2022 us informarem i us donarem suport en la gestió, tramitació i justificació de subvencions.

Esperem que aquest pla d’acció sigui una eina i un full de ruta que ens ajudi a construir entre tots uns sectors més competitius, sostenibles i innovadors.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades