GRAN EXIT DE LA PROVA PILOT DE LA CAMPANYA NETEGEM ELS PORTS

27-jul.-2021 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Com ja vàrem informar, el passat 19 de juliol va tenir lloc la prova pilot de la CAMPANYA NETEGEM ELS PORTS

Aquesta prova realitzada a Marina Badalona va ser un èxit total i hem aconseguit assolir amb escreix els objectius que ens havíem fixat per a la campanya.

La jornada va tenir una gran repercussió en molts d’àmbit català i estatal, com TV3, Tele 5, BadalonaTV, Agència EFE, Agència Catalana de Notícies, La Vanguardia, El Periódico, El Mundo, …i molts més incloent mitjans digitals i tota la premsa nàutica…

Per veure el vídeo resum de la prova pilot amb declaracions de Xavier Garcia Albiol, Alcalde de Badalona, Francesc Macias, Subdirector General de Ports i Aeroports de la Generalitat i Miquel Guarner, Secretari General del Clúster Nàutic Català, clica aquí 

 

Youtube: Drons Aquatics – Netegem els Ports

drons aquatics

 

La recollida de residus s’ha dut a terme amb el dron aquàtic fabricat per l’empresa catalana Ona Safe and Clean, finalista en una de les edicions dels Premis Innovació del Sector Nàutic, impulsats pel Clúster Nàutic Català. Es tracta d’una embarcació amb buc de catamarà que funciona amb motor i el nostre projecte es netejar la totalitat de ports esportius catalans, en un període 4 anyas, a raó de 12 ports a l’any, 4 de Girona, 4 de Barcelona i 4 de Tarragona.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades