MAG BUOY GUANYA LA VII EDICIÓ DELS PREMIS A LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR NÀUTIC

14-oct.-2022 | Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

KBA, DIAGNOSTICADOR D’AVARIES, I eSEA, MOTOR ELÈCTRIC PER A PETITES EMBARCACIONS I ARTEFACTES, 2n i 3r CLASSIFICATS.


Barcelona, Octubre 2022.- En el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona,va tenir lloc l’acte de lliurament de la VII Edició PREMIS A LA INNOVACIÓ EN ELSECTOR NÀUTIC, que promou el CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ amb l’objectiu de fomentar la emprenedoria i l’atracció de talent i d’inversors envers al nostre sector.

Entre les VII edicions, s’acumulen prop d’un centenar de projectes presentats. Projectes de tots tipus, des de projectes industrials, per que fa a nous productes, nous tipus d’embarcacions, noves plataformes d’internet, nous dissenys, noves metodologies de treball, app’s d’ajut a la navegació, així com diverses iniciatives per promoure la nàutica d’iniciació.

El jurat integrat pel Comitè Executiu del Clúster Nàutic Català:

Amadeu Núñez, President ADIN i soci-director de Recambios Marinos

Ramon Fàbregas, Vicepresident i soci-director de Nauti vela

Ferran Escura, Tresorer i soci-director de Bufete Escura

Miquel Guarner, Secretari i portaveu del jurat i soci de Izando Services

Ha tingut una feina complicada, ja que va haver d’avaluar fins a onze projectes presentats, i desprès de diverses reunions deliberatòries van acordar a torgar els següents premis.


1r PREMI i guanyador d’aquesta edició:

MAG BUOYBOIES: FLOTANTS PER A CARREGA RAPÌDA D’EMBARCACIONS ELÈCTRIQUES

Magonis Boats presenta el projecte MAG BUOY, per a fer punts de càrrega ràpida amb boies per a fer punts de càrrega ràpida amb boies flotants amb alta capacitat de càrrega, que permetin a l’usuari realitzar càrregues parcials o totals de l’embarcació en punts estratègics, tant a nivell de navegació costanera o d’embarcacions professionals.

2n PREMI:

KBA-Keep Boat Afloa: APLICACIÓ PER DIAGNOSTICAR AVARIES D’EMBARCACIONSD’ESBARJO.

Keep Boat Afloat és Eina digital per diagnosticar averies d’embarcacions d’esbarjo,saber actuar en situacions d’emergència i poder gestionar la documentació obligatòria de la embarcació, a través d’ un software.

3r PREMI:

eSEA: MOTOR ELÈCTRIC EXTRAIBLE I ACOBLABLE PER A TOTS TIPUS DEPETITS ARTEFACTES NÀUTICSeSEA.

És un equip amb un tema en comú: els apassiona el mar, la navegació i les activitats aquàtiques i els reptes i per això es van plantejar aportar una variació a la pràctica dels esports en petites embarcacions lleugeres: crear un sistema de propulsió aquàtica eficaç i que pogués acoblar-se de forma senzilla tant a una taula de SUP, a un caiac, com a qualsevol altre tipus de taula o embarcació petita.


També s’hanatorgatdos diplomes de reconeixement al 4t i 5è classificats:

4tPREMI: MÒDUL NÀUTIC:SISTEMA MODULAR DE MAGATZEMATGE D’EQUIPS NÀUTICS PER ACLUBS I ENTITATS DE PLATJA.El MÒDUL NÀUTIC.

Es una instal·lació que pretén donar servei a clubs, centres i entitats nàutiques i de platja, que pretenguin disposar d’un espai de servei i allotjament de material, a través d’una caseta modular de característiques idòni estant per el disseny, durabilitat de materials, impermeabilitat, fàcil neteja, resistènciaals raigs UVA, etc., assegurant-ne una llarga vida en perfectes condicions, i endetriment d’altres instal·lacions que esdevenen rònegues en poc tempsper elsefectes del vent, salnitre i aigua i que donen la sensació de deixadesa en espaispúblics.

5è PREMI: ANCHORA: WEBAPP PER A LLOGUER D’AMARRADORS, TANT PER A PARTICULARSCOM PERS A MARINES I CLUBS.

Actualment participa en la convocatòria de l’acceleradora Yachting Ventures amb el projecte “Anchora”,una webapp que permet que tant Marines com propietaris particulars d’amarradors puguin llogar-los.


Declaracions:

Amadeu Nuñez, president del Clúster Nàutic Català “Prop d’un centenar de projectes en les set edicions, i molts d’ells ja en fase de comercialització,son la prova de que el sector nàutic és un sector viu, actiu i que innova i que per tant té molt de recorregut en el futur. L’any vinent seran mes.”


A continuació us deixem la Nota de Premsa amb tota la informació detallada sobre l’acte.

Nota de premsa: Lliurament Premis Innovacio – Octubre 2022

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades