RECTA FINAL DE LES ALEGACIONS PROJECTE PRUG CAP DE CREUS

9-nov.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Reglamentacio i Normativa

Comparteix:

Com ja vàrem informar-vos al setembre de 2021, https://clusternautic.cat/2021/09/30/comunicacio-consulta-publica-previa-prug-de-lambit-mari-del-parc-natural-de-cap-de-creus-del-29-de-setembre-al-29-doctubre/ , a la vegada que també us demanàvem la vostra participació en les consideracions i al·legacions a traslladar, ara ha arribat el moment final i el proper dilluns 14 de novembre acaba el plaç per a presentar les nostres al·legacions, tant a nivell sectorial com territorial.

Us adjuntem el document resum que tenim previst presentar amb les nostres alegacions, i us recordem que encara sou a temps d’enviar-nos les vostres consideracions/al·legacions

ALEGACIONS 9 NOVEMBRE 2022

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades