EL CIRCUIT MEDITERRANI DE VELA ARRIBA EN 2024 A LA SEVA CINQUENA EDICIÓ

23-febr.-2024 | Esports i activitats nàutiques, Notícies del sector, Notícies dels socis

Comparteix:

EL CIRCUIT MEDITERRANI DE VELA ARRIBA EN 2024 A LA SEVA CINQUENA EDICIÓ

Palma, Barcelona i València seran els seus escenaris

Falten deu setmanes perquè doni principi una nova edició, la cinquena, del Circuit del Mediterrani de Vela de 2024 que alberga, de manera conjunta, els resultats de la regata Palma Vela en el Real Club Nàutic de Palma (de l’1 al 5 de maig), del Trofeu de vela Conde de Godó BMW en el Real Club Nàutic de Barcelona (del 29 de maig al 2 de juny) i finalitza amb el Trofeu de S. M. la Reina en el Real Club Nàutic de València (28 de juny al 7 de juliol). Aquest esdeveniment està obert per a les classes ORC 0, 1, 2 3 i A2, sent indispensable per a poder puntuar en la classificació final l’haver participat en almenys #dos de les tres cites del calendari.

També es manté el trofeu “al millor club del Mediterrani”, denominat Gran Premi Interclubs del Mediterrani, i en el qual es recolliran els primers classificats de cadascun dels clubs participants en cada classe (en el qual els armadors hauran de tenir llicència del club que representi), realitzant-se una nova classificació a efecte per a definir el millor club de la temporada.

Facilitats per als participants Amb la finalitat de fomentar i facilitar la participació del màxim nombre de vaixells, els clubs organitzadors oferiran descomptes o preu de soci en els amarraments a tots aquells vaixells en trànsit d’una regata a una altra. Per a això hauran de venir d’un esdeveniment i participar en el següent.

Així mateix, tots aquells vaixells que participin en els tres esdeveniments d’aquest circuit en 2024 estaran exempts del pagament de drets d’inscripció en l’edició 2025 d’aquests.

Defensa dels títols de 2023

2024 serà una nova temporada i a ella arriben els vencedors de 2023 amb l’esperit de retenir el títol en les seves vitrines, com és el cas del TP52 “Blue Carbon” (RCNB) de Toni Guiu en ORC 0; el Swan 42 “Elena Nova” (RCNP) de Christian Plump i Javier Sanz en ORC 1; el Grand Solei 43 “M8” (RCNV) dels germans Francés Armengot en ORC 2 o el Dheler 38 “Santina” (RCNP) de Thomas Rudewald en ORC 3. Respecte al “Gran Premi Interclubs del Mediterrani”, serà el RCN de Palma qui posarà en joc la seva qualificació en el primer lloc de 2023.

Mes informació i historial d’edicions passades en la web:

www.circuitomediterraneodevela.com

NOTA DE PREMSA

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades